Αρχική » ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΒΗΜΑ » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρχείο κατηγορίας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Συμμετοχή του σχολείου μας στη Δράση ‘Αθλοπαιδείας’ Κλασικού Αθλητισμού

Στις 25.4.2018 ημέρα Τετάρτη μαθητές/τριες της Στ’ τάξης εκπροσώπησαν το σχολείο μας στη δράση της Διεύθυνσης Π.Ε Θεσ/νίκης συμμετέχοντας στους αγώνες ΑΘΛΟΠαιδείας Κλασικού Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων. (περισσότερα…)

Γιορτή λήξης

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το σχολείο μας σήμερα 13 Ιουνίου 2017 την αποχαιρέτησε με αθλητικές εκδηλώσεις στο ΔΑΚ Ευόσμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας έπαιξαν αθλητικά παιχνίδια, χόρεψαν παραδοσιακούς  και μοντέρνους χορούς, διαγωνίστηκαν σε αθλήματα. Ήταν μια όμορφη και συγκινητική γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς.

Καλό καλοκαίρι! (περισσότερα…)

Συμμετοχή στα “Αρχαία Ελληνικά Παιχνίδια”

Την Πέμπτη 18/5/2017 το σχολείο μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στο αθλητικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: ” Γνωριμία με τα Αρχαία Ελληνικά Παιχνίδια”. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του παιχνιδιού από την αρχαιότητα έως σήμερα και διαγωνίστηκαν σε αρχαία ελληνικά παιχνίδια. Συγχρόνως μέσα από το παιχνίδι εμβάθυναν στη ζωή των παιδιών στην αρχαιότητα. Μεταξύ των 23 σχολείων που συμμετείχαν στο σχολείο μας πήρε την 3η θέση.

Μπράβο στα παιδιά! (περισσότερα…)

Αγώνες χειροσφαίρισης

Για άλλη μια φορά οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης της ομάδας χειροσφαίρισης του σχολείου μας κατέκτησαν την πρώτη θέση στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, που διεξήχθησαν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στο ΔΑΚ Σταυρούπολης. Θερμά συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριές μας και στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Θεόδωρο Βεργιανέλο!

Αγώνες Καλαθοσφαίρισης

Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας, την Τρίτη 24 Μαΐου 2016, συμμετείχε στους “Αγώνες ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΆΣ ” Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσης Π.Ε.Δυτικής Θεσσαλονίκης σχολ. έτους 2015-16 για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, στο ΔΑΚ Ευόσμου και κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της. Για άλλη μια φορά συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, καθώς και τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας Βεργιανέλο Θεόδωρο για τη συμμετοχή και τη νίκη τους!

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Αρχαία ομαδικά παιχνίδια

Το σχολείο μας την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 συμμετείχε στη δραστηριότητα “Αρχαία ομαδικά παιχνίδια” που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου μας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παιδείας, στο Αθλητικό Πάρκο Δ.Ε. Ευόσμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας διαγωνίστηκαν στα παιχνίδια: σκαπέρδα (διελκυστίνδα), εις ώμιλλαν και σκυταλοδρομία και κατέκτησαν την 3η θέση! Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας και στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Βεργιανέλο Θεόδωρο για την επιτυχία τους!

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου

Την Παρασκευή 13-5-2016 η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της στους “Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ” Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης σχολ. έτους 2015-2016, για το άθλημα του ποδοσφαίρου, στο γήπεδο του ΔΑΚ Ευόσμου (Μαρόκο). Συγχαρητήρια! στους μαθητές και στις μαθήτριες της Ε΄και της ΣΤ΄τάξης που συμμετείχαν και στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας Θεόδωρο Βεργιανέλο.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

???????????????????????????????

???????????????????????????????

2016_05_16_17_52_16_DSC03450.JPG_Φωτογραφίες

Σχολικοί αγώνες χειροσφαίρισης

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 το σχολείο μας συμμετείχε στους αγώνες χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε ο Α.Ε.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης, στο ΔΑΚ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά. Οι τέσσερις ομάδες του σχολείου μας που συμμετείχαν, δύο ομάδες αγοριών και δύο ομάδες κοριτσιών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, για άλλη μια φορά, κατέκτησαν 3 πρώτες και 1 δεύτερη θέση, ανάμεσα σε γειτονικά σχολεία που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια στα παιδιά και βέβαια στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Βεργιανέλο Θεόδωρο. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

2016_03_22_19_26_06_DSC03189.JPG_Φωτογραφίες

Αγώνες ποδοσφαίρου

Την Παρασκευή 29-5-2015 η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας  κατάκτησε την πρωτιά στον όμιλό της στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο ΔΑΚ Ευόσμου (Μαρόκο). Συγχαρητήρια στην ομάδα των παιδιών μας! Πάντα επιτυχίες!

dscn5439-qpr

dscn5460-qpr

dscn5515-qpr

Χωρίς τίτλο

Αγώνες στίβου

Την Παρασκευή 15-5-2015 το σχολείο μας συμμετείχε στους αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, που διοργάνωσε η Δ/νση Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν και είχαν σημαντικές διακρίσεις στον αγώνα 1.000 μέτρων οι: Νίκος Βογιατζόγλου, Χριστίνα Μίχου, Βασιλική Παπαδοπούλου, Μανόλης Παπαδόπουλος και Μεγκούσογλου Γιώργος. Τη  θέση και ασημένιο μετάλλιο στο μπαλάκι κατέκτησε η Κωνσταντίνα Σιμελετίδου. Την  θέση στα 50 μέτρα με χρόνο 7′, 16΄΄ και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Κατηφές. Την θέση στο άλμα εις μήκος με 4,5 μέτρα και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Καραδήμας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

DSC01546

DSC01547

Χωρίς τίτλο

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146120Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6Αναγνώσεις σήμερα:
  • 59Αναγνώσεις χτες:
  • 250Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 739Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84874Συνολικοί επισκέπτες:
  • 6Επισκέπτες σήμερα:
  • 26Επισκέπτες χτες:
  • 156Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: