• jquery slider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Category Archives: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου από τη Δ’ τάξη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτώβρη ο εορτασμός για την επέτειο του ‘ΟΧΙ’ (περισσότερα…)

Κυκλοφοριακή αγωγή και Οδική ασφάλεια

Ενημερωθείτε για την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την ένταξη της Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας στο Ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων.

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Σχετικά με υλικό και χρήσιμες συνδέσεις που αφορούν την Κυκλοφοριακή αγωγή & Οδική Ασφάλεια πλοηγηθείτε στη σελίδα ‘Χρήσιμες συνδέσεις‘ και ‘Εκπαιδευτικό Υλικό’ στην κατηγορία ‘Παιχνίδια’ (εκπαιδευτικές ιστοσελίδες) της ιστοσελίδας του σχολείου μας.

Πρόγραμμα σχολικής γιορτής Δ’ τάξης

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα της γιορτής μας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ

Ανακοίνωση Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις στις οποίες σας προσκαλεί ο Δήμος μας, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Αφορά και τη δοξολογία και παρέλαση των μαθητών/τρών μας.

Διεξαγωγή παρέλασης                ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Ενημέρωση για την ιλαρά

Με τα κρούσματα της ιλαράς να αυξάνονται ανησυχητικά στη χώρα μας οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ συστήνουν τον εμβολιασμό, με το μικτό εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας (εμβόλιο MMR) των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων που δεν έχουν εμβολιαστεί με τις απαραίτητες δόσεις.

Επίσης όσοι έχουν γεννηθεί μετά το 1970 και είτε δεν έχουν ιστορικό νόσου είτε δεν έχουν κάνει τη δεύτερη δόση πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Διαβάστε το έγγραφο του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς

Ενημερωθείτε υπεύθυνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με τη νόσο της ιλαράς.Πατήστε στο σύνδεσμο:

Ερωτήσεις -απαντήσεις για την ιλαρά

Επίσης για πιο έγκυρη ενημέρωση προτείνεται η ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ

Εορτασμός-Εκδήλωση για το Μακεδονικό Αγώνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, ο εορτασμός για την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα. Οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης παρουσίασαν το ιστορικό της εποχής εκείνης και με τα ποιήματα και τα τραγούδια τους απέδωσαν ένα φόρο τιμής προς τους αγωνιστές Μακεδονομάχους.

Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Ευόσμου- Ηλιούπολης παρουσίασαν μακεδονίτικες φορεσιές, χορούς και τραγούδια, όπου χόρεψαν όλοι οι παρευρισκόμενοι: γονείς, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί.

Τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πολιτιστικό Σύλλογο και τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς της Γ’ τάξης κ. Γκόλφο Δημήτρη & Συργούδη Κωνσταντίνο, τον μουσικό του σχολείου μας κ. Κούγκα Νικόλαο και φυσικά στους/στις μαθητές/τριες

 • jquery slider
1 2 3 4 5 6 7 8 9
jquery slideshow by WOWSlider.com v8.6

Πρόγραμμα Σίτισης

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας έχει επιλεγεί για την υλοποίηση του προγράμματος Σχολικά Γεύματα.

Συνημμένη θα βρείτε την υπεύθυνη δήλωση, η οποία σας έχει δοθεί και σε έντυπη μορφή.

Παρακαλείσθε, εάν θελήσετε να λάβει το παιδί σας το γεύμα, να συμπληρώσετε την κατάλληλη υπεύθυνη δήλωση που το αφορά και να επιστραφεί στο σχολείο έως τη Δευτέρα 16/10/2017. Ακολουθεί το ενημερωτικό σημείωμα του Υπουργείου.

 

Ενημερωτικό σημείωμα

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υλοποιεί πρόγραμμα σίτισης σε Δημοτικά Σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών προεπιλεγμένων σχολείων. Η καθημερινή προσφορά στο σχολείο ενός δωρεάν, υγιεινού γεύματος περιλαμβάνει σημαντικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη, όπως η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού, η ενίσχυση της εκπαίδευσης, η ενίσχυση της αποδοτικότητας των μαθητών.

Το μενού του προγράμματος αφορά και τις πέντε εκπαιδευτικές ημέρες της εβδομάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των μαθητών στα πλαίσια της υγιεινής μεσογειακής διατροφής. Τα παραπάνω γεύματα παρασκευάζονται από επιλεγμένο προμηθευτή που διαθέτει τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουμε ορίσει.

Για τη συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα», ζητείται η ενυπόγραφη συγκατάθεσή σας την οποία θα επιστρέψετε στο Σχολείο. (έως τη Δευτέρα 16/10/2017)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Ενημέρωση για σχολική δράση- Επίσκεψη Πολιτιστικού Συλλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 13/10/2017 και ώρα 12:00- 13:00, θα επισκεφτούν το σχολείο μας μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Ηλιούπολης-Ευόσμου, όπου και θα παρουσιάσουν παραδοσιακές φορεσιές και χορούς της Μακεδονίας.

Την ίδια ημέρα θα γίνει εκδήλωση για το Μακεδονικό Αγώνα από  τους/τις μαθητές/τριες της Γ Τάξης.

Την Παρασκευή 13/10/2017, Διεθνής Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη άσκηση σεισμού

Εκπαιδευτική Επίσκεψη- Εορτασμός της Εβδομάδας Αθλητισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις των τάξεων του σχολείου μας στο Αθλητικό Κέντρο Πρωτέας, για τον εορτασμό της Εβδομάδας Σχολικού Αθλητισμού. (περισσότερα…)

Η Δ’ τάξη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Την Παρασκευή 22/9/2017 η Δ’ τάξη επισκέφθηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής συμμετέχοντας στη Δράση του Δήμου μας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. (περισσότερα…)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ

10o Ευόσμου Blog

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

 • 53731Συνολικές αναγνώσεις:
 • 23Αναγνώσεις σήμερα:
 • 105Αναγνώσεις χτες:
 • 644Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
 • 1784Αναγνώσεις ανά μήνα:
 • 29937Συνολικοί επισκέπτες:
 • 14Επισκέπτες σήμερα:
 • 74Επισκέπτες χτες:
 • 370Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
 • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: