• jquery slider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » 2019 » Φεβρουάριος

Monthly Archives: Φεβρουάριος 2019

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού

Καλούμε τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας να συνδράμουν στη δράση αυτή αλληλεγγύης. (περισσότερα…)

Μαγική συνταγή

Ένα «κουζινοξωτικό» εμφανίστηκε ξαφνικά στην τάξη μας και τα έκανε όλα «άνω κάτω». Ανακάτεψε το βούτυρο της φαντασίας, με τη ζάχαρη της ευτυχίας. Σκόρπισε  τη μαγική κακαόσκονη και μας τρέλανε όλους  με το μίξερ της φασαρίας. Τότε κι εμείς, ρίξαμε στη ζύμη τα μπισκότα της φιλίας και πλάσαμε μπαλίτσες, που τις αφήσαμε να κυλήσουν ανέμελα στην πολύχρωμη νεραïδοτρουφόσκονη. (περισσότερα…)

Ενημέρωση γονέων- Απουσίες μαθητών/τριών

Με απόφαση του Διευθυντή και τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων (αρ.πρακτικού 16/21.02.2019), παρακαλούνται οι γονείς & κηδεμόνες, σε περίπτωση πολυήμερης απουσίας των παιδιών τους από το σχολείο, να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση ή υπεύθυνη δήλωση που να βεβαιώνει τους λόγους που ο/η μαθητής/τρια  απουσίαζε το χρονικό αυτό διάστημα. (περισσότερα…)

Αντισεισμική προστασία

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση από άποψη σεισμικότητας στην Ευρώπη και την έκτη σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η μείωση των επιπτώσεων των σεισμών μπορεί να επιτευχθεί όταν οι πολίτες έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας που πρέπει να λάβουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από έναν σεισμό. Σε ότι αφορά στη σχολική κοινότητα, καθοριστικής σημασίας είναι η ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές με τη διαρκή ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευσή τους. (περισσότερα…)

Σημαντική ενημέρωση

Καθώς έχουμε αντιληφθεί ότι ενδεχομένως κάποιοι μαθητές μας παίζουν το διαδικτυακό παιχνίδι Fortnite θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους κινδύνους αλλά και τους τρόπους διαχείρισης. (περισσότερα…)

Εξοπλισμός της Σχολικής μας μονάδας με Απινιδωτή

Στα πλαίσια της δράσης μας για ένα Σχολείο Ανοικτό στην Κοινωνία, σας ενημερώνουμε ότι, μετά από τη δράση της διεύθυνσης του σχολείου με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, η σχολική μας μονάδα θα εξοπλιστεί με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή, ευγενική χορηγία του Ιωσηφίδη Νικόλαου, ιδιοκτήτη του εστιατορίου ‘ Το Στέκι του Παπαγάλου‘ που βρίσκεται πλησίον της σχολικής μας κοινότητας στην οδό Ιθάκης 65.

Η διεύθυνση του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και όλη η σχολική μας κοινότητα ευχαριστούμε θερμά τον κ Ιωσηφίδη για την ευγενική του προσφορά.

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής θα βρίσκεται στη σχολική μας μονάδα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Ακολουθεί η ανοικτή επιστολή του Διευθυντή του σχολείου που δόθηκε σε μέλη της κοινότητάς μας: (περισσότερα…)

Μια πράξη αγάπης

‘Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων

φωτίζουν εξίσου και τη δική τους ύπαρξη’

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δεσμεύεται και  εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών(3-18 ετών) με πολύ σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες .

Τα πρωτάκια μας ενημερώθηκαν  και ευαισθητοποιήθηκαν. (περισσότερα…)

“ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ”

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνει

“ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ” 

 ” Έχεις στολή που  είναι μικρή  ή δεν σου αρέσει ;  Φέρε την και  ο διπλανός σου ίσως να την φορέσει.”

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 από 09.30 – 12.30 

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 από 17.00 -18.30

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 από 09.30 – 12.30 (περισσότερα…)

Ενέργειες σχολικής μονάδας για την εποχική γρίπη.

Για την πρόληψη και  προστασία από την εποχική γρίπη σας ενημερώνουμε για την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Στη σχολική μας μονάδα ήδη από την εμφάνιση της γρίπης, και όχι μόνο, τηρούνται κανόνες υγιεινής. Ήδη σε κάθε τουαλέτα υπάρχει αντισηπτικό gel για επάλειψη μετά το πλύσιμο των χεριών με κρεμοσάπουνο. Έχουν δοθεί, εκ, νέου, οδηγίες για το σωστό πλύσιμο των χεριών και γενικότερα της προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγιεινής. (περισσότερα…)

Αποκριάτικος χορός- Πρόσκληση

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό που θα γίνει στις 3.3.2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 στον πολυχώρο δεξιώσεων ΕΝΑΣΤΡΟΣ

10o Ευόσμου Blog

BLOG 16ου ΕΥΟΣΜΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 75763Συνολικές αναγνώσεις:
  • 5Αναγνώσεις σήμερα:
  • 96Αναγνώσεις χτες:
  • 917Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 2886Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 42328Συνολικοί επισκέπτες:
  • 2Επισκέπτες σήμερα:
  • 33Επισκέπτες χτες:
  • 506Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: