• jquery slider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » 2020

Yearly Archives: 2020

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

«Χριστουγεννιάτικα φωτεινά αστέρια» ,ένα περιοδικό από την Ε τάξη

Τα πεμπτάκια του σχολείου σας παρουσιάζουμε  το χριστουγεννιάτικο περιοδικό μας! Με πολλή έμπνευση, κέφι και δημιουργική διάθεση κατεβάσαμε ιδέες και σκαρώσαμε το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα διώχνοντας την πλήξη της μονοτονίας στον καιρό της πανδημίας. (περισσότερα…)

Αποστολή βαθμολογίας Α’ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς & Κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Τετάρτη 16.12.2020, απεστάλθηκαν στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία οι βαθμολογίες του Α’ τριμήνου.

Για όσους δεν παρέλαβαν τη βαθμολογία του παιδιού τους, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τη σχολική μονάδα. (περισσότερα…)

Σύσταση εμβολιασμού για παιδιά και ενήλικες

Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας που αφορά στη σύσταση εμβολιασμού με τα προτεινόμενα από τα Εθνικά Προγράμματα εμβόλια, για την ασφάλεια από λοιμώδη νοσήματα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ _ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΕΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου σε τηλεδιάσκεψη Webex

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ www.esos.gr

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ήχο κατά τη σύνδεση σας σε τηλεδιάσκεψη Webex, δείτε κάποιες από τις πιθανές αιτίες και τον αντίστοιχο τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Αρχικά, ελέγχετε αν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα ήχου στην πλατφόρμα του webex μέσω της σελίδας https://status.webex.com/service/status?lang=en_US. Αν αυτό δεν ισχύει προχωρήστε στον έλεγχο της ταχύτητας της σύνδεσης σας. Σχετικές οδηγίες θα βρείτε στο άρθρο https://blogs.sch.gr/news/archives/617 

Άλλα προβλήματα ήχου

Πρόβλημα με certificate (πιστοποιητικό) με αναδυόμενο παράθυρο παρόμοιο με την παρακάτω εικόνα.


Το πρόβλημα οφείλεται σε λανθασμένη ημερομηνία/ώρα στην συσκευή (υπολογιστής, tablet, ή κινητό) που χρησιμοποιείτε. Ρυθμίστε τη συσκευή σας στην σωστή τρέχουσα ώρα.

 

Πρόβλημα στον ήχο, ο ήχος με διακοπές (σαν ρομπότ) και με θόρυβο. Η λύση είναι, ενώ βρίσκεστε ήδη συνδεδεμένος/η στο ηλεκτρονικό δωμάτιο, πατήστε στο κάτω μέρος της οθόνεης, δίπλα από το Unmute το βελάκι, και στη συνέχεια το Settings.


Στη συνέχεια στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην καρτέλα “Speaker and microphone” απο-επιλέξτε τις επιλογές που φαίνονται στην ακόλουθη εικόνα.

Τέλος κλείστε το παράθυρο αυτό.

Ο ήχος θα έχει διορθωθεί.

(περισσότερα…)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ

Σας κάνουμε γνωστές τις νέες επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ με θέμα”

“Αρχές διαχείρισης υπόπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές
μονάδες και πρωτόκολλο αναστολής λειτουργίας σχολικών τμημάτων ή σχολείων”

ΕΞΕ – 164635 – 2020 – Αποστολή επικαιροποιημένων Οδηγιών ΕΟΔΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ 11-11-2020

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Αγαπητοί γονείς & Κηδεμόνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία, αλλά και βάσει του σχεδιαμού μας για την υλοποίηση δράσεων με στόχο το σεβασμό στη διαφορετικότητα, την καταπολέμηση του ρατσισμού, την ανθρώπινη αλληλεγγύη. σας αποστέλλουμε το παρακάτω υλικό το οποίο δύναται να χρησιμοποιηθεί από τους/τις εκπαιδευτικούς σας με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής μας κοινότητας στα παραπάνω κοινωνικά ζητήματα. (περισσότερα…)

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων

Σας ενημερώνουμε για την εκ νέου αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων, σύμφωνα με το ΦΕΚ (αρ. 5255 28.11.2020), ως και τις 7 Δεκεμβρίου 2020.

Πατήστε στο σύνδεσμο για να διαβάσετε την απόφαση:

fek_5255_v_2020

Οδηγίες και ρυθμίσεις για την πλατφόρμα εξ αποστάσεως

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Καθώς ολοκληρώθηκε και αυτή η εβδομάδα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, και βλέποντας ότι συνεχίζουν κάποια προβλήματα (κυρίως ήχου), σας προτείνουμε να διαβάσετε τους παρακάτω οδηγούς

Ευχαριστώ πολύ τη συνάδελφο Κυριακίτσα Βουτσά που μας έστειλε αυτούς τους οδηγούς: (περισσότερα…)

Οδηγίες άσκησης Φυσικής Αγωγής

Σας κοινοποιούμε οδηγίες άσκησης για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες, που μας στάλθηκαν από τον εκπαιδευτικό μας κ Βεργιανέλο Θεόδωρο

Ενημερωτικό φυλλάδιο

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΑΣΚΗΣΗΣ-ΜΕΝΩ-ΣΠΙΤΙ-ΑΣΚΟΥΜΑΙ-ΜΕ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επικαιροποίηση φοίτησης στο ολοήμερο πρόγραμμα

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ.θ του ΠΔ 79/2017 καλείστε να επικαιροποιήσετε τη φοίτηση του παιδιού σας στο ολοήμερο. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα που σας αποστείλαμε στο email σας, που αποτελεί και υπεύθυνη δήλωση, με την παράκληση να απαντηθεί  το συντομότερο δυνατό, με καταληκτική ημερομηνία 30.11.2020.

ΣΗΜ. Εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων και προς δική σας διευκόλυνση, αλλά και για λόγους που επιτάσσουν οι συνθήκες,  αποφεύγουμε την έντυπη ανταλλαγή και διακίνηση εγγράφων.

Η συμπλήρωση, διαδικτυακά,της φόρμας αποτελεί και υπεύθυνη δήλωση σας. Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε τη φόρμα στην ιστοσελίδα και θα τη λάβετε στο email σας.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 96417Συνολικές αναγνώσεις:
  • 0Αναγνώσεις σήμερα:
  • 13Αναγνώσεις χτες:
  • 128Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 509Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 53452Συνολικοί επισκέπτες:
  • 0Επισκέπτες σήμερα:
  • 9Επισκέπτες χτες:
  • 89Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: