• jquery slider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » 2021 » Φεβρουάριος

Monthly Archives: Φεβρουάριος 2021

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων (updated)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Όπως γνωρίζετε έχει αποφασιστεί παράταση του Lockdown και κατά συνέπεια παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων και την επόμενη εβδομάδα 8-12 Μαρτίου 2021.
Η παράταση του Lockdown είναι ως την Τρίτη  16.03.2021 και ώρα 06:00 (τελευταία ενημέρωση)
Η εκπαίδευση των παιδιών μας θα συνεχιστεί με τηλεκπαίδευση.

Προσωρινή παύση σίτισης όλων των σχολείων

Σας κοινοποιούμε το μήνυμα που λάβαμε από το Συντονιστή γευμάτων της Δ/νσης ΠΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης,
προς ενημέρωσή σας:

“Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ΟΠΕΚΑ σας ενημερώνουμε ότι:
Από Δευτέρα 1-3-21 και για άγνωστο χρονικό διάστημα σταματά η σίτιση όλων των σχολείων λόγω κωλύματος του καινούριου διαγωνισμού 14/2020 στο Ελεγκτικό Συνέδριο.”

Παρακαλείσθε μέχρι νεοτέρας να φροντίσετε για τη σίτιση των παιδιών σας, όταν λειτουργήσει η σχολική μας μονάδα.

Με εκτίμηση
Κ. Βασιλειάδης

Εγγραφές μαθητών/τριών Α’ τάξης για το σχ. έτος 2021-22

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών/τριών για την Α’ τάξη του σχ. έτους 2021-22, σύμφωνα με την εγκύκλιο που σας κοινοποιείται ξεκινούν στις 1 Μαρτίου 2021 έως και τις 20 Μαρτίου 2021.

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α ́ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015. (περισσότερα…)

Ενημέρωση-Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χθες, ημέρα Τρίτη 23.02.2021 πραγματοποιήθηκε απολύμανση της σχολικής μας μονάδας, μετά από αίτημά μας προς το Δήμο μας.

Παράλληλα, πραγματοποιείτε ενδελεχής καθαρισμός από το προσωπικό καθαριότητας.

Με την παρούσα επιστολή/ενημέρωση θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο μας, και ιδιαίτερα τον κ Γιώργο Σταυρίδη, πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα της σχολικής μας μονάδας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με σύνεση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και διάθεση για συνεργασία μπορούμε να ανταποκριθούμε, όλοι μαζί,  σε όλες τις περιστάσεις.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

Ενημέρωση για πρόληψη, προαγωγή και διασφάλιση ψυχικής υγείας μαθητών/τριών

Σας κοινοποιούμε την επιστολή της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου καθώς και το ενημερωτικό πρόγραμμα:

Κάθε Σάββατο  στις 4 μμ για όλο τον μήνα Μάρτιο ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Προστασίας- ΚΕΠ και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση οργανώνει τον 1ο διαδικτυακό ενημερωτικό κύκλο για παιδιά, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε

από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube

https://m.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

 Στόχος αυτής της  πρωτοβουλίας είναι η  ιατρική ενημέρωση των γονέων, των κηδεμόνων ακόμη και των εκπαιδευτικών σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη, στην προαγωγή και στην διασφάλιση της υγείας και της ψυχικής υγείας των μαθητών.  (περισσότερα…)

Ανακοίνωση Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σας κοινοποιύμε ανακοίνωση του Δήμου. Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα έχετε ενημερωθεί και με ηλεκτρονικό μας μήνυμα:

Αγαπητοί  Γονείς

Ως Συντονιστής της Επιτροπής Εκτελεστικής Οργάνωσης για την Διαχείριση του Κορονοΐού στο Δήμο μας,  σας ενημερώνω ότι αύριο Δευτέρα 22.2.2021 από τις 10 το πρωί έως τις 3.00μμ κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, θα βρίσκεται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής       ( οδός Πεύκων 25)  προκειμένου να διενεργήσει ΔΩΡΕΑΝ RAPID– ΤΕSΤ στους πολίτες.

Σας παρακαλούμε πολύ να συμβάλετε στην μετάδοση της πληροφορίας  

προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 

ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ 

«ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ» 

Με εκτίμηση

Ταξίδης Χρήστος

                                          Συντονιστής Επιτροπής & Πρόεδρος Σχολικής

Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

Αναστολή λειτουργίας σχ. μονάδων & έναρξη τηλεκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Αγαπητοί μαθητές/τριες

Σας ενημερώνουμε ότι η σχολική μας μονάδα από Δευτέρα 22.02.2021 θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας και την ενημέρωση από τη Δ/νση Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης

Άμεσα ξεκινά η τηλεκπαίδευση με το ίδιο ωρολόγιο πρόγραμμα και ώρες 14:10 -17:20 όπως και στην προηγούμενη αναστολή.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να εφιστήσω την προσοχή και την αυξημένη υπευθυνότητα όλων.

Θα είμαστε κοντά σας για κάθε υπεύθυνη ενημέρωση και βοήθεια.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 17.02.2021

Σας προωθούμε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και αφορά την λειτουργία των παιδικών σταθμών και σχολείων την Τετάρτη 17/2/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ανοίγουν την Τετάρτη 17.02.21 όλα τα σχολεία στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Kανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 17.02.21 τα σχολεία στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Οι ειδικοί επανεκτίμησαν την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και έκριναν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού η κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα έχει αρχίσει ήδη να υποχωρεί και η θερμοκρασία έχει βελτιωθεί αισθητά, παρά τις αρχικές αντίθετες προβλέψεις , την ώρα που τα συνεργεία του Δήμου επενέβησαν όπου χρειάστηκε για τον καθαρισμό των αύλειων χώρων και των πεζοδρομίων.

Σημειώνεται ότι αρχικά είχε αποφασιστεί το κλείσιμο των σχολικών μονάδων για δύο ημέρες, όμως, σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα θα λειτουργήσουν κανονικά τα δια ζώσης μαθήματα σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Παιδικούς Σταθμούς, όπως επίσης και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής.

«Η επανεκτίμηση των καιρικών συνθηκών από τους μετεωρολόγους συνέβαλε στην απόφαση μας να προχωρήσουμε στην επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων κανονικά από αύριο, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν αρχίσει ήδη να υποχωρούν και άρα οι μαθητές μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στις τάξεις τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού–Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Ο Αντιδήμαρχος

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Καθώς σας είχαμε ενημερώσει ότι στο σχολείο μας διαθέτουμε ψυχολόγο όπου μας επισκέπτεται κάθε Δευτέρα σας γνωστοποιήσαμε  το email της (μέσω των ηλεκτρονικών σας διεύθυνσεων) για οποιαδήποτε στήριξη ή βοήθεια χρειαστείτε.

Καθώς η κ Μαυρομάτη επισκέπτεται πέντε σχολεία, καλό θα ήταν να αναφέρεται στο μαιλ σας και για ποιο σχολείο πρόκειται. Δύναται δε να χρησιμοποιείται και η τηλεδιάσκεψη στις εργάσιμες ώρες, όπου η διαζώσης επικοινωνία καθίσταται δύσκολη.

Επείγον. Νέα ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Με νέα -τελευταία του ανακοίνωση ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ανακοινοποιεί εκ νέου σχετικά με το κλείσιμο των σχολικών μονάδων, ως εξήςι:

“Μόλις τώρα ειδοποιηθήκαμε απο τον Δήμαρχο οτι τα σχολεία θα παραμείνουν (λόγω ψύχους) κλειστά την Τρίτη 16-02-2021 και θα εκτιμηθεί αν θα συνεχίσουν την αναστολή λειτουργίας τους και την Τετάρτη 17-02-2021. Θα έχετε νεότερη ενημέρωση απο το τμήμα μας έως άυριο το μεσημέρι.”
Τμήμα Παιδείας δια – βίου μάθησης

Λυπούμαστε για την αναστάτωση και θα ειδοποιηθείτε εκ νέου για την Τετάρτη .

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 139307Συνολικές αναγνώσεις:
  • 34Αναγνώσεις σήμερα:
  • 30Αναγνώσεις χτες:
  • 344Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 1277Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 80362Συνολικοί επισκέπτες:
  • 8Επισκέπτες σήμερα:
  • 26Επισκέπτες χτες:
  • 224Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: