Αρχική » 2022 » Σεπτέμβριος

Αρχείο μηνός Σεπτέμβριος 2022

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Εκπαιδευτικοί του σχολείου 2022-23 & Ημέρα ενημέρωσης γονέων

Μετά και τις τελευταίες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στη σχολική μας μονάδα, σας ενημερώνουμε για τους εκπαιδευτικούς/υπεύθυνους των τμημάτων, τις ειδικότητές τους καθώς και την ημέρα και ώρα επικοινωνίας όπως έχει προγραμματιστεί από τον κάθε εκπαιδευτικό μας. (περισσότερα…)

Το σχολείο μας μέσα από τα μάτια των μαθητών/τριών μας

Οι μαθητές/τριες μας κλήθηκαν να συμπληρώσουν την ακροστοιχίδα “Δέκατο έκτο”, ώστε να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για το σχολείο μας, τη σημασία του για αυτούς αλλά και το πως θα το ήθελαν. (περισσότερα…)

Σημαντική ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Όπως έχετε ενημερωθεί και προφορικά, η σχολική μας μονάδα, στα πλαίσια του εξορθολογισμού των λειτουργικών εξόδων και της χρηστής οικονομικής διαχείρισης, έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες: (περισσότερα…)

Επικαιροποιημένος Εσωτερικός Κανονισμός της σχολικής μας μονάδας

Σας γνωστοποιούμε για τον επικαιροποιημένο Εσωτερικό Κανονισμό της σχολικής μας μονάδας. προς ενημέρωση όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2022-23

Επικαιροποιημένο Εγχειρίδιο Πολιτικής της σχολικής μας μονάδας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Αγαπητά μέλη της σχολικής μας κοινότητας

Σας γνωστοποιούμε το Εγχειρίδιο Πολιτικής της Σχολικής μας Μονάδας, όπου καθορίζεται σε γενικές γραμμές η ταυτότητα της σχολικής μονάδας και η γενικότερη πολιτική που ακολουθεί ως θεσμός.

Η πολιτική του σχολείου καθορίζεται από την εκπαιδευτική νομοθεσία αλλά και τη στοχοθεσία, όπως αποτυπώνεται από τις αποφάσεις του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων, που κοινωνούνται με τους γονείς και κηδεμόνες και μαθητές/τριες της σχολικής μας μονάδας.

Η χάραξη πολιτικής της σχολικής μας μονάδας αποτελεί μια συνεχή διαδικασία και πρακτική στην προσπάθεια ανάπτυξης, καλλιέργειας αξιών και στάσεων που αρμόζουν σε μια σύγχρονη, δημοκρατική, πολυπολιτισμική κοινωνία.

Για να διαβάσετε το Εγχειρίδιο πατήστε το σύνδεσμο: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΟΥ-2022-23

 

Εσωτερικός Κανονισμός & Μνημόνιο Ενεργειών σε περίπτωση πυρκαγιάς-σεισμού

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, επικαιροποιούμε τον Εσωτερικό Κανονισμό και Μνημόνιο Ενεργειών για τη διαχείριση Σεισμού, Πυρκαγιών και κινδύνων, για την ενημέρωση των μελών της σχολικής μας κοινότητας.

Εσωτερικός Κανονισμός Μνημόνιο Ενεργειών Διαχείρισης εκτάκτων αναγκών 2022-23

ΟΑΣΠ – MNHMONIO ENEΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 2022-23

 

Μήνυμα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί/ές μαθητές και μαθήτριες

Σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μας μονάδας για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Το δημόσιο, δωρεάν, δημοκρατικό και ανοιχτό σχολείο στην κοινωνία, το σχολείο της ισότητας και της ποιότητας αποτελούν στόχους μας, που με τη συνεργασία και τη συμβολή όλων μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα. (περισσότερα…)

Οδηγίες για την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Σας γνωστοποιούμε τις οδηγίες για την έναρξη και λειτουργία των σχολικών μονάδων, που αφορούν στην αντιμετώπιση και διαχείριση της επιδημιολογικής κρίσης λόγω Covid 19

Βασικά σημεία, προς διευκόλυνσή σας: (περισσότερα…)

Έναρξη σχολικής χρονιάς -Αγιασμός της σχολικής μας μονάδας

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Με τις καλύτερες ευχές μας για μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά, σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός της σχολικής μας μονάδας θα γίνει στις 12.09.2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στη σχολική μονάδα φέροντας τη σχολική τους τσάντα, για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 142407Συνολικές αναγνώσεις:
  • 1Αναγνώσεις σήμερα:
  • 85Αναγνώσεις χτες:
  • 257Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 286Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 82363Συνολικοί επισκέπτες:
  • 1Επισκέπτες σήμερα:
  • 52Επισκέπτες χτες:
  • 155Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: