Αρχική » ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Μήνυμα Διευθυντή – Οργάνωση λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Μήνυμα Διευθυντή – Οργάνωση λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση και το σεβασμό στους κανόνες λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας. Η υποστήριξή σας ήταν συγκινητική και επιδεικνύει το βαθύ αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει.Υπενθυμίζεται ότι οι κανόνες λειτουργίας του σχολείου στοχεύουν στην επίτευξη δύο βασικών στόχων: στην ασφάλεια των παιδιών μας και στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Πέραν των άλλων, συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας υπευθυνότητας, κοινωνικής και προσωπικής,  από όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, επιγραμματικά τα εξής:

  1. Η ώρα προσέλευσης των μαθητών/τριών της πρωινής ζώνης είναι τις ώρες 07:00-07:15. 
  2. Οι μαθητές που φοιτούν στον Πρωινό κύκλο  εισέρχονται του κτιρίου στις 08:00 με  08:15 όπου και μετέχουν στην πρωινή προσευχή. Κατόπιν εισέρχονται στις αύθουσες διδασκαλίας για να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους. Η πόρτα του σχολείου σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του παραμένει κλειστή. Μαθητές/τριες που αργοπορούν γίνονται δεκτοί μόνο με άδεια από τον διευθυντή του σχολείου. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνούν για την έγκαιρη προσέλευση των παιδιών τους στο σχολείο. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί συνεχόμενη αργοπορία μαθητή/τριας θα ειδοποιείται η οικογένεια από τον διευθυντή του σχολείου.
  3. Οι γονείς με υπεύθυνη δήλωσή τους θα ορίσουν για το ποιοι θα παραλαμβάνουν το παιδί τους κατά την αποχώρησή του ή αν επιθυμούν να μεταβαίνει στο σπίτι μόνο/η του/της (για μαθητές/τριες μεγαλύτερων τάξεων). Οι ώρες αποχώρησης των μαθητών/τριών είναι: για τον πρωινό κύκλο 13:15-13:20, ενώ για το ολοήμερο οι ώρες που έχουν δηλώσει οι γονείς: 15:00 ή 16:00.
  4. Η πρόωρη αποχώρηση μαθητή/τριας γίνεται μόνο με σύμφωνη γνώμη του γονέα και συνοδεία από αυτόν. Μαθητής/τρια δεν δύναται να αποχωρήσει πρόωρα μόνος/η του/της.
  5. Οι γονείς ενημερώνονται για την πρόοδο του παιδού τους, καθορισμένη ώρα, τουλάχιστον μια φορά το μήνα μεταξύ 13:15 και 14:00. Εναλλακτικά μπορούν να ενημερωθούν σε ημέρα και ώρα αφού πρώτα συννενοηθούν με τον/την εκπαιδευτικό.
  6. Κατά την ώρα των διαλειμμάτων, παρακαλούνται οι γονείς να μην βρίσκονται στα κάγκελα της αυλής του σχολείου και συνομιλούν με μαθητές/τριες, καθώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πάντα το πρόσωπο που τους/τις προσεγγίζει . Σε περίπτωση επείγουσας, και μόνο, ανάγκης επικοινωνίας με το παιδί τους, ενημερώνουν πρώτα τον/την εκπαιδευτικό υπηρεσίας και ζητούν τη σχετική άδεια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Κλείνοντας, σας εύχομαι τόσο εγώ όσο και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας καλή σχολική χρονία, υγεία, δύναμη και πρόοδο για τα παιδιά σας.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

Διευθυντής 16ου Δ.Σ Ευόσμου

                     

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146120Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6Αναγνώσεις σήμερα:
  • 59Αναγνώσεις χτες:
  • 250Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 739Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84874Συνολικοί επισκέπτες:
  • 6Επισκέπτες σήμερα:
  • 26Επισκέπτες χτες:
  • 156Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: