• jquery slider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » Ανακοινώσεις συλλόγου γονέων & κηδεμόνων » Επιστολή Δ.Σ Συλλογου Γονέων & Κηδεμόνων προς τους γονείς

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Επιστολή Δ.Σ Συλλογου Γονέων & Κηδεμόνων προς τους γονείς

Το καλοκαίρι τελειώνει και μια νέα σχολική χρονιά σύντομα θα ξεκινήσει…..

Σε αυτό το σημείο θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες για τις αποφάσεις τις οποίες το ΔΣ του συλλόγου πήρε σε όλη αυτήν την διάρκεια των τελευταίων 2 ετών με μοναδικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών μέσα στις οποίες τα παιδία μας καλούνται να ξεκινήσουν αυτό το μακρινό ταξίδι μόρφωσης και εισαγωγής τους στην σημερινή, σύγχρονη και απαιτητική κοινωνία.

Δεν θα σταθούμε φυσικά ούτε στα Χριστουγεννιάτικα Bazaar , ούτε στις ανθοεκθέσεις, ούτε στις βραδιές θερινού cinema, ούτε στους Αποκριάτικους χορούς και τα αποχαιρετιστήρια πάρτι που με αρκετό κόπο αλλά με περισσότερη ευχαρίστηση οργανώθηκαν, άλλοτε με στόχο την διασκέδαση μικρών και μεγάλων και άλλοτε με στόχο την συγκέντρωση (των απαραίτητων για κάποιες δράσεις) εσόδων.

Εκεί που θα πρέπει να σταθούμε όμως, είναι ενέργειες όπως η διοργάνωση των διαφόρων σεμιναρίων για τους γονείς είτε σε θέματα ψυχολογίας είτε σε θέματα διαχείρισης καταστάσεων που μπορεί να υπάρχουν στο σχολικό περιβάλλον, είναι ο εξοπλισμός του σχολείου με το σταθερό και το κινητό φαρμακείο, είναι το κλιματιστικό το οποίο κρίθηκε απαραίτητο να εγκατασταθεί σε μια αίθουσα του πρώτου ορόφου όταν την  δύσκολη χειμερινή περίοδο η θέρμανση ήταν μη επαρκείς, και άλλα  όπως αντικατάσταση τζαμιών , συντήρηση στους προτζέκτορες , χρώματα για βαφές, κόλλες , βρύσες , ανεμιστήρες σε μερικές αίθουσες διδασκαλίας τροφοδοτικά υπολογιστών , κουρτίνες ,  νερά κατά τις διακοπές νερού και άλλα πολλά τα οποία μπορεί ο καθένας από εσάς να δεί μέσα στο βιβλίο εσόδων και εξόδων όπου αναφέρονται με λεπτομέρειες.

Επίσης ενέργειες που θα πρέπει να αναφερθούν είναι η οικονομική συμμετοχή με οποιονδήποτε τρόπο στις σχολικές εκδρομές , είτε αυτήν είχε την μορφή πληρωμής ξεναγών είτε την πληρωμή των μεταφορικών είτε την πληρωμή του κόστους εισόδου σε μουσειακούς χώρους.

Κλείνοντας θεωρούμε τιμή μας να αναφέρουμε επιτέλους την ολοκλήρωση των ενεργειών για την θέρμανση του σχολικού κτιρίου μας πλέον με φυσικό αέριο το οποίο νομίζω όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι, που δεν θα υπάρχουν οι κίνδυνοι λόγο της μεγάλης δεξαμενής πετρελαίου που υπήρχε στο υπόγειο δίπλα σε τάξεις μαθητών και φυσικά την διεξαγωγή των μαθημάτων Ρομποτικής, που μας κάνει το πρώτο σχολείο σε ολόκληρο τον δήμο μας, στο οποίο υλοποιήθηκαν μαθήματα, και φυσικά μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι η μοναδική συμμετοχή μας σε διαγωνισμό Ρομποτικής στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Μπορεί σε κάποιους βέβαια, να φαίνονται όλα αυτά μικρά , χωρίς ιδιαίτερο κόστος και αξία αναφοράς, όμως είναι αυτά που με αγάπη μπορέσαμε και κάναμε σε όσο από τον δικό μας  ελεύθερο χρόνο μπορέσαμε να διαθέσουμε. Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για  το νέο ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου. Πολλά μέλη από τον ήδη υπάρχων Δ.Σ. δεν θα ξανά είναι υποψήφια. Σας καλούμε λοιπόν όλους να πάρετε ενεργό ρόλο και να συμμετέχει ο καθένας , με τον δικό του τρόπο, στην υλοποίηση αυτού του κοινού στόχου, όπως αναφέρθηκε  και στην αρχή, στην βελτίωση συνθηκών, συναισθημάτων και αναμνήσεων της σχολικής περιόδου των παιδιών μας.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Ιακωβίδη Αθανάσιο που σχεδόν καθημερινά ήταν στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών συμμετέχοντας έτσι στην όσο το δυνατό καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των μικρών η μεγάλων προβλημάτων.

Μετά τιμής το Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΑΛΩΒΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΔΑΦΝΗ ΜΑΧΗ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΟΥΡΤΖΙΛΙΔΟΥ  ΣΟΦΙΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ – ΜΕΛΟΣ :  ΤΣΙΟΥΡΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΜΕΛΟΣ : ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑ – FB – ΜΕΛΟΣ: ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

BLOG 16ου ΕΥΟΣΜΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 87546Συνολικές αναγνώσεις:
  • 5Αναγνώσεις σήμερα:
  • 724Αναγνώσεις χτες:
  • 2090Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 3291Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 47713Συνολικοί επισκέπτες:
  • 3Επισκέπτες σήμερα:
  • 27Επισκέπτες χτες:
  • 167Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: