Αρχική » Ανακοινώσεις του σχολείου » Μήνυμα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Μήνυμα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί/ές μαθητές και μαθήτριες

Σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μας μονάδας για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Το δημόσιο, δωρεάν, δημοκρατικό και ανοιχτό σχολείο στην κοινωνία,  το σχολείο της ισότητας και της ποιότητας αποτελούν στόχους μας, που με τη συνεργασία και τη συμβολή όλων μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα.

Ένα σχολείο που θα σέβεται τη διαφορετικότητα και θα στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών/τριών, των παιδιών σας/μας.

Ως εκπαιδευτικοί, καταβάλλουμε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων αυτών δουλεύοντας πάντα σύμφωνα με τις αρχές και τα προτάγματα της σύγχρονης παιδαγωγικής. Σας ζητώ να στηρίξετε το έργο των εκπαιδευτικών, που όντας επιστήμονες, κατέχουν τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια για το σκοπό αυτό. Να εμπιστεύεστε τους/τις εκπαιδευτικούς και να είστε πάντα σύμμαχοί τους, στενοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι στο έργο τους.

Στα πλαίσιο αυτών, το σχολείο μας, ως θεσμός που λειτουργεί με κανόνες και αξίες, αναπτύσσει συνεργατικές δράσεις για τον προγραμματισμό και βελτιστοποίηση του εκπαιδευτικού έργου και επιδιώκει τη συνεργασία με όλα τα μέλη της σχολικής και ευρύτερης κοινότητας.

Με γνώμονα το σεβασμό απέναντι σε κάθε μέλος της σχολικής κοινότητας, το σχολείο μας εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι σε οποιοδήποτε φαινόμενο λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας, από όπου κι αν προέρχεται.

Η ασφάλεια, ψυχική, συναισθηματική και σωματική των μελών της σχολικής μας κοινότητας αποτελεί για εμάς το πρώτο μας μέλημα.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν την περσινή χρονιά.

Τις καλύτερες ευχές για προσωπική ευτυχία για όλους εσάς

Ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 145347Συνολικές αναγνώσεις:
  • 21Αναγνώσεις σήμερα:
  • 31Αναγνώσεις χτες:
  • 186Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 876Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84366Συνολικοί επισκέπτες:
  • 13Επισκέπτες σήμερα:
  • 14Επισκέπτες χτες:
  • 138Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: