Αρχική » ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αρχείο κατηγορίας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Το ΕΚΑΒ στο σχολείο μας

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των μαθητών/τριών σε θέματα πρώτων βοηθειών, πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, αλλά και της ανάδειξης του πλούσιου και κοινωνικά κρίσιμου έργου του ΕΚΑΒ, κλιμάκιο από το ΚΥ Σοχού επισκέφθηκε το σχολείο μας.

Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να εξασκηθούν στην απελευθέρωση αεραγωγού από πτώση γλώσσας,  την πνιγμονή από ξένο σώμα και τη θέση ασφαλείας σε περίπτωση ανάνηψης ή λιποθυμίας.

                                   

Ενημέρωση για Πρώτες Βοήθειες στους/στις μαθητές/τριες της σχολικής μας μονάδας

Εντός του Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις των μαθητών/τριών όλων των τμημάτων της σχολικής μας μονάδας με τις Νοσηλεύτριες που είναι τοποθετημένες στο σχολείο μας για θέματα Πρώτων Βοηθειών. (περισσότερα…)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Μια ξεχωριστή, γιορτινή μέρα ήταν η τελευταία ημέρα, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, για όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες αλλά και τους/τις εκπαιδευτικούς και γονείς. (περισσότερα…)

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μετά και την ολοκλήρωση της Θεματικής εβδομάδας, το χρονικό διάστημα 05-09.12.2022, για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σας παρουσιάζουμε τις δράσεις μας μέσα από εικόνες και Video, των μαθητών/τριών μας και των εκπαιδευτικών της σχολικής μας μονάδας, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλης της σχολικής και ευρύτερης κονότητας. (περισσότερα…)

Επίσκεψη της Α’ & Β΄’ τάξης στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Οι μαθητές/τριες της Α’ & Β’ τάξης επισκέφθηκαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στις 28.11.2022 και 30.11.2022 αντίστοιχα.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν τις υποδομές του αγροκτήματος, (περισσότερα…)

Γνωριμία με τα επαγγέλματα

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων της Α τάξης με θέμα τα επαγγέλματα, τα παιδιά του Α1 είχαν την τιμή και τη χαρά να μάθουν για δύο επαγγγέλματα από δύο γονείς. (περισσότερα…)

Μαθαίνω να τρέφομαι υγιεινά

Αγαπημένο θέμα των παιδιών η διατροφή, αλλά και πρώτη θεματική στο μάθημα των Εργαστηρίων της Δ’ τάξης για φέτος.
Έτσι λοιπόν,  επιστέγασμα της μελέτης του θέματος της υγιεινής διατροφής ήταν η πρόσκληση μιας διατροφολόγου στο σχολείο μας. Η διατροφολόγος κυρία Στέλλα Σαρηπαναγιώτου  ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά μας.

(περισσότερα…)

Εορτασμός Πολυτεχνείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 17.11.2022 θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι μαθητές/τριες της σχολικής μας μονάδας θα προσέλθουν στις 08:15. Η εκδήλωση θα διαρκέσει δύο διδακτικές ώρες (08:15-09:40)

Αμέσως μετά με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων θα ακολουθήσει η αναμνηστική φωτογράφιση (περισσότερα…)

Η Δ’ τάξη στο Ολυμπιακό Μουσείο

Την Παρασκευή 14 Οκτώβρη οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ολυμπιακό μουσείο της πόλης μας και παρακολούθησαν τα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα της Επιστήμης των Αθλημάτων και των Παραολυμπιακών Αγώνων. (περισσότερα…)

Εορτασμός Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Με την παραχώρηση του γηπέδου της Άνω Ηλιούπολης από το Δήμο Παύλου Μελά, τον οποίο και ευχαριστούμε, οι μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες σκυταλοδρομίας και άλλα αθλητικά παιχνίδια και δρώμενα, καθώς και να φιλοτεχνήσουν τις δικές τους δημιουργίες για τις αξίες του αθλητισμού. (περισσότερα…)

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146774Συνολικές αναγνώσεις:
  • 4Αναγνώσεις σήμερα:
  • 30Αναγνώσεις χτες:
  • 218Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 528Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 85387Συνολικοί επισκέπτες:
  • 4Επισκέπτες σήμερα:
  • 24Επισκέπτες χτες:
  • 173Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: