Αρχική » Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Αρχείο κατηγορίας Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Μουσικές περιπλανήσεις

Με ένα μουσικό ταξίδι , μας μαγεύουν οι μικροί μαθητές και οι μικρές  μαθήτριες του Δ1 τμήματος.

Με τις μελωδικές φωνές τους και τις υπέροχες ζωγραφιές τους, μας ταξιδεύουν στον κόσμο της ενσυναίσθησης και της δοτικότητας.

Αφορμή στάθηκε το ποίημα του Γιώργου-Μενέλαου Μαρίνου «Το τραγούδι του κλόουν» από το Ανθολόγιο. (περισσότερα…)

Ενδιαφέρομαι- Νοιάζομαι- Δρω

Οι μαθητές/τριες του Δ1, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΑΜΙ, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους κ. Γιαννοπούλου Παρασκευής, υλοποίησαν δραστηριότητες που προάγουν τον συναισθηματικό κόσμο τους, την αναγνώριση και τη διαχείριση των συναισθημάτων τους, τον σεβασμό και την ενσυναίσθηση στον συνάνθρωπο. (περισσότερα…)

Αναγνωρίζω- Εκφράζω- Διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου_Προτείνω

Οι μαθητές/τριες του Γ1 με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ Κόγκου Κατερίνας υλοποίησαν σειρά δράσεων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΑΜΙ (περισσότερα…)

Θεματική εβδομάδα για το “σχολικό” εκφοβισμό

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Με αφορμή την καθιέρωση της 6ης Μαρτίου ως  Πανελλήνιας  Ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού, η σχολική μας μονάδα προχωρεί στην ανάπτυξη δράσεων που βασικότερο στόχο έχει στην ανάπτυξη και καλλιέργεια της ενσυναίσθησης αλλά και της κριτικής προσέγγισης ζητημάτων που απασχολούν τη σχολική, και όχι μόνο, κοινότητα. (περισσότερα…)

Συνεργατικές Ομάδες Μαθητών/τριών 16ου Δ.Σ. Ευόσμου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- συν-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ- φροντίΖΩ

Στη σχολική μας μονάδα, για το σχ. έτος 2022-23 δημιουργήθηκαν ομάδες μαθητών/τριών στα πλαίσια της δράσης μας (περισσότερα…)

My favorite toy

Οι μαθητές/τριες του Δ1 και Δ2  μίλησαν για το αγαπημένο τους παιχνίδι, για τη διατροφή τους στα αγγλικά και τραγούδησαν ένα τραγούδι για την υγιεινή διατροφή, υπό την καθοδήγηση της κ Αλεξοπούλου Παναγιώτας. (περισσότερα…)

…κεφάτο ζαχαροπλαστείο

Μπαίνοντας σε κλίμα Χριστουγέννων, οι μαθητές τη Γ τάξης μετέτρεψαν την τάξη τους σε ένα κεφάτο ζαχαροπλαστείο. (περισσότερα…)

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μετά και την ολοκλήρωση της Θεματικής εβδομάδας, το χρονικό διάστημα 05-09.12.2022, για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σας παρουσιάζουμε τις δράσεις μας μέσα από εικόνες και Video, των μαθητών/τριών μας και των εκπαιδευτικών της σχολικής μας μονάδας, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλης της σχολικής και ευρύτερης κονότητας. (περισσότερα…)

Γνωριμία με τα επαγγέλματα

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων της Α τάξης με θέμα τα επαγγέλματα, τα παιδιά του Α1 είχαν την τιμή και τη χαρά να μάθουν για δύο επαγγγέλματα από δύο γονείς. (περισσότερα…)

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας στα πλαίσια του Project « Ενεργός Πολίτης», υλοποιούν δράσεις που στόχο έχουν να διαμορφώσουν αντιλήψεις, στάσεις και συμπεριφορές, αλλά και να αναγνωρίσουν αξίες και πανανθρώπινα ιδανικά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και στις σχέσεις τους με την ευρύτερη κοινότητα.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές/τριές μας,  στη δράση που ονομάζεται «Πολιτικες συνταγές», μας δίνουν συνταγές για έναν καλύτερο κόσμο. (περισσότερα…)

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146120Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6Αναγνώσεις σήμερα:
  • 59Αναγνώσεις χτες:
  • 250Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 739Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84874Συνολικοί επισκέπτες:
  • 6Επισκέπτες σήμερα:
  • 26Επισκέπτες χτες:
  • 156Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 1Επισκέπτες αυτή την στιγμή: