• http://wowslider.com/
1 2 3 4 5 6 κατάλογος17 8
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » Νέα- Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Category Archives: Νέα- Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας

Σας κοινοποιούμε την πρόσκληση σε συνάντηση της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων.που αφορά τους συλλόγους γονέων Π.Ε

Πρόσκληση

Ανακοίνωση Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις στις οποίες σας προσκαλεί ο Δήμος μας, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Αφορά και τη δοξολογία και παρέλαση των μαθητών/τρών μας.

Διεξαγωγή παρέλασης                ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Πρόγραμμα Σίτισης

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας έχει επιλεγεί για την υλοποίηση του προγράμματος Σχολικά Γεύματα.

Συνημμένη θα βρείτε την υπεύθυνη δήλωση, η οποία σας έχει δοθεί και σε έντυπη μορφή.

Παρακαλείσθε, εάν θελήσετε να λάβει το παιδί σας το γεύμα, να συμπληρώσετε την κατάλληλη υπεύθυνη δήλωση που το αφορά και να επιστραφεί στο σχολείο έως τη Δευτέρα 16/10/2017. Ακολουθεί το ενημερωτικό σημείωμα του Υπουργείου.

 

Ενημερωτικό σημείωμα

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υλοποιεί πρόγραμμα σίτισης σε Δημοτικά Σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών προεπιλεγμένων σχολείων. Η καθημερινή προσφορά στο σχολείο ενός δωρεάν, υγιεινού γεύματος περιλαμβάνει σημαντικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη, όπως η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού, η ενίσχυση της εκπαίδευσης, η ενίσχυση της αποδοτικότητας των μαθητών.

Το μενού του προγράμματος αφορά και τις πέντε εκπαιδευτικές ημέρες της εβδομάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των μαθητών στα πλαίσια της υγιεινής μεσογειακής διατροφής. Τα παραπάνω γεύματα παρασκευάζονται από επιλεγμένο προμηθευτή που διαθέτει τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουμε ορίσει.

Για τη συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα», ζητείται η ενυπόγραφη συγκατάθεσή σας την οποία θα επιστρέψετε στο Σχολείο. (έως τη Δευτέρα 16/10/2017)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

14ο Τουρνουά Σκακιού

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου σε συνεργασία με τους Συλλόγους
Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και την Ένωση
Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ), διοργανώνει αγώνες γρήγορου
σκακιού (Rapid) για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά από 13 έως
99 χρονών!
Έναρξη αγώνων-χώρος αγώνων: Κυριακή 15/10/2017 στις 10:45 π.μ. στο χώρο του 20ου Δημοτικού
Σχολείου Ευόσμου (17ης Νοέμβρη & Βεργίνας Εύοσμος). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά
στις σελίδες του Συλλόγου (http://skaki.eu και https://www.facebook.com/skaki.gr) μέχρι την Παρασκευή 13-
10-2017 και ώρα 19:00. (περισσότερα…)

ΑΠΘ στην Πόλη

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων ΑΠΘ στην Πόλη 2017(https://www.auth.gr/auth-in-the-city) ?Οι Μαθητευόμενοι μάγοι της Χημείας μαγεύουν μαθητές και γονείς? το Εργαστήριο της Διδακτικής της Χημείας θα παρουσιάσει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους ?μαγικά ? πειράματα Χημείας για μαθητές τόσο της Αθμιας όσο και της Βθμιας Εκπαίδευσης. (περισσότερα…)

«Νύχτα Τέχνης» στο Τελλόγλειο

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα συμμετέχει στη «Νύχτα Τέχνης», τον εικαστικό περίπατο  που διοργανώνει η Δημοτική Πινακοθήκη στη Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής θα γίνουν ξεναγήσεις στις εκθέσεις του Τελλογλείου «?Τέχνη? Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία: 65 χρόνια συλλογές» και «Σ Τοίχοι που έκρυβαν το πρόσωπό μας» της Λίλας Παπούλα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017, στις 18.30, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. (περισσότερα…)

Πρόγραμμα επίσκεψης στον Α.Ο Πρωτέα

Σας ενημερώνουμε σχετικά με το πρόγραμμα των επισκέψεών μας στον ‘Πρωτέα΄, στα πλαίσια του εορτασμού και της συμμετοχής του σχολείου μας στην Ευρωπαϊκή  Εβδομάδα Αθλητισμού, όπως σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το τμήμα του ‘Πρωτέα’:

Aναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτητων : (περισσότερα…)

Εργαστήρια για ενήλικες στο Τελλόγλειο-Αρχίζουν οι εγγραφές

Αρχίζουν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 οι εγγραφές για τα εργαστήρια ενηλίκων του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών.

Τα εργαστήρια πλαισιώνουν τις εκθέσεις του Πάρι και της Μερόπης Πρέκα, που θα εγκαινιαστούν στο Τελλόγλειο στις 14 Νοεμβρίου 2017.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: (περισσότερα…)

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Το σχολείο μας με τα τμήματα της Δ΄ τάξης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε ζητήματα βιώσιμης αστικής κινητικότητας και την ενθάρρυνση της κοινωνικής συμμετοχής στη διαμόρφωση κυκλοφοριακών συνθηκών φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου διοργανώνει, στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, διαδραστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 π.μ. ? 12 μ.μ. στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου. (περισσότερα…)

Εργαστήρια για παιδιά στο Τελλόγλειο – Αρχίζουν οι εγγραφές

Αρχίζουν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 οι εγγραφές για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών. Στα εργαστήρια μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 4 ως 12 ετών. Ο πρώτος φετινός κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τις 7 Οκτωβρίου 2017 έως τις 28 Ιανουαρίου 2018 και περιλαμβάνει εργαστήρια ζωγραφικής, χαρακτικής και  κατασκευών.

Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τις περιοδικές εκθέσεις του Τελλογλείου, θα γνωρίσουν σημαντικούς καλλιτέχνες, κινήματα και ρεύματα της Τέχνης και θα χρησιμοποιήσουν την αποκτημένη γνώση για να καλλιεργήσουν την προσωπική τους έκφραση, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο,  τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. (περισσότερα…)

10o Ευόσμου Blog

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 6816Συνολικές αναγνώσεις:
  • 58Αναγνώσεις σήμερα:
  • 73Αναγνώσεις χτες:
  • 467Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 1083Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 5518Συνολικοί επισκέπτες:
  • 19Επισκέπτες σήμερα:
  • 32Επισκέπτες χτες:
  • 192Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: