• jquery slider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » Articles posted by Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (Διευθυντής)

Author Archives: Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (Διευθυντής)

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

ΕΥΧΕΣ

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι.

Ειδικότερα για τους /τις μαθητές/τριες της Στ’ τάξης τις καλύτερες ευχές μας για

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ – ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 • καλοκ.
 • IMG_20200626_184440
 • slider html
 • IMG_20200626_185024
slider by WOWSlider.com v8.8

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26.06.2020 θα επιδοθούν οι έλεγχοι και οι τίτλοι προόδου για τους/τις μαθητές/τριες της σχολικής μας μονάδας. (περισσότερα…)

Επανέναρξη λειτουργίας σχολικών μονάδων Π.Ε.

Σας ενημερώνουμε ότι η 1η Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, ορίστηκε ως ημέρα επανέναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όταν έχουμε επίσημες οδηγίες, θα ενημερωθείτε υπεύθυνα, μέσω της ιστοσελίδας μας, για τον τρόπο λειτουργίας, τους κανόνες υγιεινής αλλά και ότι θεωρείται χρήσιμο να είναι προς γνώση σας για την ομαλή έναρξη της σχολικής μας μονάδας.

Σας παρουσιάζουμε το πρωτόκολλο ενεργειών για την επαναλειτουργία της σχολικής μας μονάδας δίνοντας απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα, ενσωματώνοντας οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και κανονισμούς της σχολικής μας μονάδας: (περισσότερα…)

Εγγραφές στην Α’ Δημοτικού για το σχ. έτος 2020-21

Σας ενημερώνουμε για τις εγγραφές στην Α’ Δημοτικού για το σχ. έτος 2020-21 καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020. Για τις εκπρόθεσμες εγγραφές ή την καθυστέρηση εγγραφής ισχύουν όσα προβλέπονται παρ. 7 και 8 του άρθρου 7 του ΠΔ 79/2017 (ΦΕΚ 109Α), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018 (ΦΕΚ 142Α).. (περισσότερα…)

Δήλωση Β’ ξένης Γλώσσας για το Γυμνάσιο

Αγαπητοί Γονείς
Σας καλούμε να δηλώσετε τη Β’ ξένη γλώσσα που επιθυμείτε να παρακολουθήσει το παιδί σας στο Γυμνάσιο. (περισσότερα…)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ-ΜΕΝΩ-ΣΠΙΤΙ-ΑΣΚΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αγαπητοί γονείς,

Τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται σε συστηματική άσκηση και να φροντίζουν τον εαυτό τους ακόμη και στην εποχή που είναι κλεισμένοι στα σπίτια λόγω κορωνοϊού. Με βάση τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), μαθητές ηλικίας 5-17 ετών έχουν ανάγκη από τουλάχιστον 60΄ τη μέρα (κατά μέσο όρο) άσκησης ή φυσικής δραστηριότητας μέτριας ή υψηλής έντασης που ανεβάζει την ταχύτητα των καρδιακών παλμών, λαχανιάζει και ίσως αυξάνει τον ιδρώτα. Αντίστοιχα, οι ενήλικες, επίσης, πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 150 λεπτά την εβδομάδα φυσική δραστηριότητα μέτριας ή υψηλής έντασης:  https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/physical-activity

(περισσότερα…)

Δήλωση Β’ ξένης γλώσσας για το Δημοτικό

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Σύμφωνα  με το αριθ. πρωτ. 9134ΕΞ2020 (ΑΔΑ: 99ΠΥ46ΜΤΛΠΥΟΙ) με θέμα: «Ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων μεταξύ των φορέων του δημόσιου τομέα και πολιτών και επιχειρήσεων» έγγραφο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Απλούστευσης διαδικασιών της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης,

σας καλούμε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά την υπεύθυνη δήλωση για επιλογή της Β’ Ξένης Γλώσσας για την Ε’ τάξη για το σχολικό έτος 2020-21.

Αφορά τους/τις μαθητές/τριες που φοιτούν στην Δ’ τάξη το τρέχον σχολικό έτος 2019-20.

Η διαδικασία είναι απλή και σας δίνουμε τα παρακάτω βήματα για να την ολοκληρώσετε.

Παρακαλώ οι υπεύθυνες δηλώσεις για τη Β’ ξένη γλώσσα να αποσταλούν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο όπως ορίζεται παρακάτω ως τις 15.05.2020.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση και αποστολή Υπεύθυνης δήλωσης: (περισσότερα…)

Έναρξη Σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τη σχολική μας μονάδα

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Σας μεταφέρω τις ευχές και τα Χρόνια Πολλά από όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς της σχολικής μας μονάδας.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνω ότι, όπως σας είχαμε πληροφορήσει στο παρελθόν, χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία, που προτείνονται και από το Υπουργείο Παιδείας, με στόχο την καλύτερη, δυνατή, επικοινωνία με τους/τις μαθητές/τριές μας.

Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι και η πλατφόρμα Webex. (περισσότερα…)

Σημαντική ενημέρωση για ανέβασμα εργασιών στην e-class

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Καθώς υπάρχει κάποιο ζήτημα υπερφόρτωσης του διαθέσιμου χώρου για ανέβασμα εργασιών μαθητών/τριών, καθώς ανeβαίνουν συνήθως εικόνες/φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα, σας προτείνουμε ένα τρόπο μετατροπής φωτογραφιών σε Pdf.

Ευχαριτώ πολύ την εκπαιδευτικό μας, πληροφορικής, κ Γκανά Φωτεινή για τις οδηγίες που μας έστειλε και σας προωθώ παρακάτω (πατήστε το αρχείο :iloveprf):

ilovepdf

Οδηγός ψυχολογικής υποστήριξης

Σας προωθούμε υλικό προτεινόμενο από το Υπουργείο Υγείας το οποίο έχει συνταχθεί από την Ιατρική Σχολή, Α’ Ψυχιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με διευθυντή τον καθηγητή Χ. Παπαγεωργίου. Το επισυναπτόμενο υλικό αφορά: (περισσότερα…)

10o Ευόσμου Blog

BLOG 16ου ΕΥΟΣΜΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

 • 71923Συνολικές αναγνώσεις:
 • 0Αναγνώσεις σήμερα:
 • 21Αναγνώσεις χτες:
 • 142Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
 • 277Αναγνώσεις ανά μήνα:
 • 39826Συνολικοί επισκέπτες:
 • 0Επισκέπτες σήμερα:
 • 20Επισκέπτες χτες:
 • 109Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
 • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: