Αρχική » 2022 » Δεκέμβριος

Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2022

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Συνεργατικές Ομάδες Μαθητών/τριών 16ου Δ.Σ. Ευόσμου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- συν-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ- φροντίΖΩ

Στη σχολική μας μονάδα, για το σχ. έτος 2022-23 δημιουργήθηκαν ομάδες μαθητών/τριών στα πλαίσια της δράσης μας (περισσότερα…)

My favorite toy

Οι μαθητές/τριες του Δ1 και Δ2  μίλησαν για το αγαπημένο τους παιχνίδι, για τη διατροφή τους στα αγγλικά και τραγούδησαν ένα τραγούδι για την υγιεινή διατροφή, υπό την καθοδήγηση της κ Αλεξοπούλου Παναγιώτας. (περισσότερα…)

…κεφάτο ζαχαροπλαστείο

Μπαίνοντας σε κλίμα Χριστουγέννων, οι μαθητές τη Γ τάξης μετέτρεψαν την τάξη τους σε ένα κεφάτο ζαχαροπλαστείο. (περισσότερα…)

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μετά και την ολοκλήρωση της Θεματικής εβδομάδας, το χρονικό διάστημα 05-09.12.2022, για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σας παρουσιάζουμε τις δράσεις μας μέσα από εικόνες και Video, των μαθητών/τριών μας και των εκπαιδευτικών της σχολικής μας μονάδας, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλης της σχολικής και ευρύτερης κονότητας. (περισσότερα…)

Επίδοση ελέγχων και ενημέρωση γονέων για το Α’ τρίμηνο

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση ελέγχων και ενημέρωση των γονέων για το Α’ Τρίμηνο, θα πραγματοποιηθεί, ώστε να συμπέσει με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: (περισσότερα…)

Μαθαίνω Γεωγραφία στα …αγγλικά

Οι μαθητές/τριες της Στ’ τάξης υπό την καθοδήγηση της κ Αλεξοπούλου Παναγιώτας, υλοποίησαν ένα Project στο μάθημα της Γεωγραφίας, στην αγγλική γλώσσα (περισσότερα…)

Θεματική Εβδομάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ο Σύλλογος Διδασκόντων οργανώνει Θεματική Εβδομάδα για το θέμα αυτό με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής μας κοινότητας, τη σωστή ενημέρωση και αφύπνιση της κοινωνίας.

Από το 1992 έως και σήμερα στις 3 Δεκέμβρη γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Όταν μιλάμε για άτομα με ειδικές ανάγκες, εννοούμε κάθε πνευματική και σωματική αναπηρία. Τα άτομα αυτά χρειάζονται επιπλέον βοήθεια για να αναπτύξουν όλες τις ικανότητές τους και να ενταχθούν στην κοινωνία.

Ακολουθώντας το κοινωνικό μοντέλο της αναπηρίας επιδιώκεται η άρση προκαταλήψεων, στερεοτύπων που οδηγούν στον κοινωνικό αποκλεισμό των ‘διαφορετικών ατόμων’, πολύ δε περισσότερο στην ανάληψη δράσεων που στοχεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη. (περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας πατώντας εδώ: “Η Αναπηρία ως κοινωνική κατασκευή”
(περισσότερα…)

Επίσκεψη της Α’ & Β΄’ τάξης στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Οι μαθητές/τριες της Α’ & Β’ τάξης επισκέφθηκαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στις 28.11.2022 και 30.11.2022 αντίστοιχα.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν τις υποδομές του αγροκτήματος, (περισσότερα…)

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146120Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6Αναγνώσεις σήμερα:
  • 59Αναγνώσεις χτες:
  • 250Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 739Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84874Συνολικοί επισκέπτες:
  • 6Επισκέπτες σήμερα:
  • 26Επισκέπτες χτες:
  • 156Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: