Αρχική » Ανακοινώσεις του σχολείου » Μήνυμα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Μήνυμα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί/ές μαθητές και μαθήτριες

Σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μας μονάδας για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Το δημόσιο, δωρεάν, δημοκρατικό και ανοιχτό σχολείο στην κοινωνία, το σχολείο της ισότητας και της ποιότητας αποτελούν στόχους μας, που με τη συνεργασία και τη συμβολή όλων μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα.

Οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μας μονάδας διαθέτουν την επιστημονική γνώση, την πείρα και τη θέληση για να ανταποκριθούν σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις, και το έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ακολουθώντας τα προτάγματα της σύγχρονης παιδαγωγικής και διαμορφώνοντας το πλαίσιο ώστε οι μαθητές/τριές μας να αισθάνονται ασφάλεια και να αποκομίζουν τα μέγιστα οφέλη της εκπαίδευσης και της παιδείας.

Το δημόσιο σχολείο πέραν της αποστολής του στην παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, παράγει και μια κουλτούρα βασιζόμενη στις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Στη βάση των παραπάνω πυλώνων θα εργαστούμε και ζητούμε τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση των γονέων και κηδεμόνων στην επίτευξη των στόχων μας.

Με γνώμονα το σεβασμό απέναντι σε κάθε μέλος της σχολικής κοινότητας, το σχολείο μας εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι σε οποιοδήποτε φαινόμενο λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής βίας, από όπου κι αν προέρχεται.

Η ασφάλεια, ψυχική, συναισθηματική και σωματική των μελών της σχολικής μας κοινότητας αποτελεί για εμάς το πρώτο μας μέλημα.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 144585Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6Αναγνώσεις σήμερα:
  • 37Αναγνώσεις χτες:
  • 445Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 114Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 83868Συνολικοί επισκέπτες:
  • 6Επισκέπτες σήμερα:
  • 21Επισκέπτες χτες:
  • 208Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: