Αρχική » ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Πρόγραμμα επίσκεψης στον Α.Ο Πρωτέα

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Πρόγραμμα επίσκεψης στον Α.Ο Πρωτέα

Σας ενημερώνουμε σχετικά με το πρόγραμμα των επισκέψεών μας στον ‘Πρωτέα΄, στα πλαίσια του εορτασμού και της συμμετοχής του σχολείου μας στην Ευρωπαϊκή  Εβδομάδα Αθλητισμού, όπως σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το τμήμα του ‘Πρωτέα’:

Aναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτητων :
Την Τετάρτη 4/10 θα υποδεχτούμε στον χώρο μας την Α’ Β’ ΚΑΙ Γ’ δημοτικού .Με την άφιξη σας στο χώρο θα υπάρχει ένας γυμναστής για κάθε τμήμα που θα επιβλέπει τα παιδιά στις δράσεις τους.
Το πρόγραμμα που θα ασχοληθούμε είναι “Ψυχοκινητικές Δραστηριότητες” . Σκοπός είναι τα παιδιά να αναπτυχθούν σωματικά , συναισθηματικά , νοητικά και κοινωνικά στο πλαίσιο του προγράμματος.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις , που αναφέρονται στο γνωστικό σχήμα του σώματος , την αμφιπλευρικότητα , την αντίληψη χώρου , το χρόνο, το ρυθμό ,τη φυσική αγωγή και αναπτύσσει τη δημιουργικότητα .
Την Παρασκευή 6/10 θα υποδεχτούμε στον χώρο μας την Δ’ Ε’ ΚΑΙ ΣΤ’ δημοτικού . Με την άφιξη σας στο χώρο θα υπάρχει ένας γυμναστής για κάθε τμήμα που θα επιβλέπει τα παιδιά στις δράσεις τους .Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε στα παιδιά ονομάζεται “Τα Παιδία Παίζει “ . Στόχος του είναι να ακολουθήσουν ομαδικές και συνεργατικές διαδικασιές και να έρθουν σε επαφή με άγνωστα παιχνίδια , παιχνίδια με μπάλα, απο άλλους τόπους και άλλες χρονικες εποχές. Η διάρκεια των παιχνιδιών είναι απο 15-20 λεπτά , σε ένα σύνολο 6-7 παιχνιδιών .
Σας ευχαριστούμε για τη προτίμηση και σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας.
Με εκτίμηση ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ” .

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146056Συνολικές αναγνώσεις:
  • 1Αναγνώσεις σήμερα:
  • 47Αναγνώσεις χτες:
  • 259Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 675Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84843Συνολικοί επισκέπτες:
  • 1Επισκέπτες σήμερα:
  • 20Επισκέπτες χτες:
  • 155Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: