Αρχική » Ανακοινώσεις του σχολείου » Προγραμματισμός εκδηλώσεων λήξης σχολικού έτους

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Προγραμματισμός εκδηλώσεων λήξης σχολικού έτους

Αγαπητοί γονείς & Κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε για το σχεδιασμό της σχολικής μας μονάδας που αφορά τις δράσεις για τη λήξη του σχολικού έτους 2018-19

Την Παρασκευή 08.06.2018, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των μαθητών/τριών της Στ’ τάξης στο 3Ο Γυμνάσιο Ευόσμου, στο οποίο θα φοιτήσει η πλειονότητα των απολυόμενων μαθητών/τριών μας. Η επίσκεψη έχει ως στόχο τη γνωριμία με το νέο τους περιβάλλον και τους/τις καθηγητές/τριες του Γυμνασίου συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ομαλή μετάβαση των μαθητών/τριών μας στο νέο τους σχολικό περιβάλλον.

Η μετάβαση στο χώρο του Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο του Δήμου. Τους/τις μαθητές/τριες θα συνοδεύσουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής της σχολικής μονάδας.

Την Τρίτη 12.06.2018 θα πραγματοποιηθεί η ημερήσια εκδρομή της σχολικής μας μονάδας στον ‘Πράσινο Κήπο’ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η ημερήσια εκδρομή γίνεται με τη συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων.

Την Τετάρτη 13.06.2018 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών/τριών της Στ’ τάξης από τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου μας και κυρίως από τους/τις μαθητές/τριες της Α’ τάξης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 η ώρα.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, που σε όλες μας τις δράσεις είναι κοντά μας, θα μοιράσει αναμνηστικά δώρα στους/στις μαθητές/τριες της Στ’ τάξης.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το σχολείο μας μαθητές/τριες  του νηπιαγωγείου ‘Neverland’ για να γνωρίσουν τον σχολείο μας και τους/τις μαθητές/τριες της Α’ τάξης. Σκοπός της εκδήλωσης/δράσης είναι η γνωριμία των νέων μαθητών/τριών μας που θα φοιτήσει στη σχολική μας μονάδα, αλλά και ευρύτερα η ανάπτυξη σχέσεων και δεσμών με την ευρύτερη κοινότητα.

Την Πέμπτη 14.06.2018 θα πραγματοποιηθούν στο Δ.Α.Κ Ευόσμου αθλητικές εκδηλώσεις για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές/τριες των Α’, Β’ Γ’ τάξεων θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις από τις 08:30-10:30 και οι μαθητές/τριες των Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεων από τις 10:30 -12:30.Η μετακίνηση των μαθητών/τριών θα γίνει με τα πόδια και θα ζητηθεί η έγγραφη συναίνεση των γονέων

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146306Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6Αναγνώσεις σήμερα:
  • 5Αναγνώσεις χτες:
  • 71Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 60Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 85016Συνολικοί επισκέπτες:
  • 5Επισκέπτες σήμερα:
  • 5Επισκέπτες χτες:
  • 61Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: