Αρχική » ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ » Ενημερωτικό σημείωμα

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Ενημερωτικό σημείωμα

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες

Σε συνέχεια του μηνύματός μας για Αξιοποίηση του Ελεύθερου Χρόνου σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την σελίδα ‘Χρήσιμες συνδέσεις’ (που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας) όπου και μπορείτε, πατώντας στα εικονίδια να επισκεφτείτε εκπαιδευτικές σελίδες με πλούσιο υλικό για όλα τα μαθήματα.

Σας καλούμε να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας επιλέγοντας τις θεματικές που σας ενδιαφέρουν από τις παραπάνω εκπαιδευτικές ιστοσελίδες.

Γνωρίζουμε ότι καμιά εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν μπορεί να ανατικαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση και τον κοινωνικοποιητικό ρόλο του σχολείου.Οφείλουμε όμως να γίνουμε οι ίδιοι μας δημιουργικοί και να αξιοποιήσουμε θετικά τις όποιες δυνατότητες μας παρέχονται.

Επί της ευκαιρίας, σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του σχολείου μας για κάθε ενημέρωση. Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνη ενημέρωση θα έχετε μόνο από τη διεύθυνση του σχολείου για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας.

Τέλος, σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βεβαίωση από το σχολείο μας μπορείτε να στέλνετε το αίτημά σας στο e-mail: 16oevosmou@gmail.com  που έχει δημιουργηθεί για την επικοινωνία μας (προς αποσυμφόρηση του υπηρεσιακού μας email).

Είμαστε στη διάθεσή μας για οποιδήποτε ενημέρωση είτε τηλεφωνικά (τις πρωινές ώρες) είτε με e-mail.

Σας ευχαριστώ για την υπεύθυνη στάση που δείχνετε και σας προτρέπω για μια ακόμα φορά να ακολουθείτε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τους/τις μαθητές/τριες που μας έστειλαν εργασίες τους και κείμενα. Αναμένουμε και άλλες εργασίες για να αναρτηθούν ομαδοποιημένες.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146167Συνολικές αναγνώσεις:
  • 7Αναγνώσεις σήμερα:
  • 46Αναγνώσεις χτες:
  • 262Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 786Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84898Συνολικοί επισκέπτες:
  • 7Επισκέπτες σήμερα:
  • 23Επισκέπτες χτες:
  • 152Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: