Αρχική » Ανακοινώσεις του σχολείου » Αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους/τις μαθητές/τριες της Στ τάξης

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους/τις μαθητές/τριες της Στ τάξης

Την Τετάρτη 13.6.2018 πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους /τις μαθητές/τριες της Στ τάξης.

Όλο το σχολείο μας, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες της σχολικής μας μονάδας παρακολούθησαν την γιορτή αποχαιρετισμού της Α’ τάξης προς τους/τις μαθητές/τριες της Στ τάξης.

  • DSC06660
  • DSC06652
  • wow slider
jquery slideshow by WOWSlider.com v8.5

Η γιορτή συγκίνησε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, ήταν δε αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών εκπαιδευτικών και ειδικοτήτων γεγονός που αποδεικνύει ότι με συνεργασία και αλληλοβοήθεια μπορούμε να πετύχουμε υπέροχα πράγματα.

Ο διευθυντής της σχολικής μας μονάδας αποχαιρέτησε τους τις μαθητές/τριες της Στ τάξης, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών, με τον παρακάτω λόγο:

Αγαπημένοι/ες μου  μαθητές/τριες και απόφοιτοι πλέον του 16ου Δ.Σ Ευόσμου

Αυτή η ημέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη σας. Σημαίνει το τέλος μιας πορείας και ενός αγώνα και την αρχή, το ξεκίνημα μιας άλλης πορείας, ενός άλλου αγώνα.

Τα συγχαρητήριά μου για τον αγώνα σας.

Μη σταματήσετε αυτή την πορεία και τον αγώνα να γίνετε, να γίνουμε κι εμείς μαζί σας, καλύτεροι άνθρωποι για μια καλύτερη κοινωνία

Να συνεχίζετε να αναζητάτε τη γνώση, όχι την επιφανειακή, τη συμβατική αλλά τη βαθιά γνώση τη γνώση που την αποκτάς εσύ, ψάχνοντας, αμφισβητώντας, ερευνώντας.

Γίνεται η δημιουργοί κι όχι οι εκτελεστές. Να αγαπάτε την ευθύνη. Είναι χρέος μας να αλλάξουμε τα στραβά κι άδικα αυτού του κόσμου, την υποκρισία, το ατομικό συμφέρον, την υπεροψία, την κοινωνική αδικία, τον δήθεν καθωσπρεπισμό, αλλά να επιζητούμε και να προάγουμε το σεβασμό, την ευγένεια, το σωστό ήθος

Πατήστε σε γερά θεμέλια, σε αξίες πανανθρώπινες: στην αγάπη για τον συνάνθρωπό μας, στην αλληλεγγύη, στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μην παρασύρεστε από εφήμερες απολαύσεις. Δημιουργήστε φιλίες βασισμένες σε γερές βάσεις. Οι γονείς σας και οι δάσκαλοί σας είναι και θα είναι πάντα κοντά σας για να σας συμβουλέψουν, να σας ενθαρρύνουν και να σας καθοδηγούν.

Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Γνωρίζετε πιο είναι το σωστό. Να συνεχίζετε να είστε κριτικοί απέναντι σε όλα, να έχετε αυτοπεποίθηση όχι όμως αλαζονεία και έπαρση. Να είστε ταπεινοί, με μια φράση να μην ξεχάσετε ποτέ να είστε άνθρωποι.

Κλείνοντας να χρησιμοποιήσω παραφράζοντας τα λόγια και τη σκέψη του Καζαντζάκη: Οι δάσκαλοί σας και οι γονείς σας είμαστε η γέφυρα για να περάσετε απέναντι. Θα ήταν ευχής έργο να γίνετε εσείς η γέφυρα για να συνεχιστεί το ταξίδι της προόδου για τους επόμενους.

Θα είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να στηρίξουμε τον αγώνα και τις επιλογές σας.

Σας ευχαριστώ.

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • 146194Συνολικές αναγνώσεις:
  • 2Αναγνώσεις σήμερα:
  • 32Αναγνώσεις χτες:
  • 266Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
  • 813Αναγνώσεις ανά μήνα:
  • 84920Συνολικοί επισκέπτες:
  • 2Επισκέπτες σήμερα:
  • 27Επισκέπτες χτες:
  • 163Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
  • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: