• jquery slider
bootstrap slider by WOWSlider.com v8.6

Home » 2021 » Σεπτέμβριος

Monthly Archives: Σεπτέμβριος 2021

Stop Mind Borders

Το Σχολείο μας

Το σχολείο μας προωθεί τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση .... στοχεύει στην καλλιέργεια αλληλοσεβασμού και κοινωνικής ευθύνης

Το σχολείο μας στοχεύει στην ανάπτυξη δημοκρατικών & κριτικών πολιτών ....επιδιώκει την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών & μαθητριών

...στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των μαθητών/τριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΡΙΩΝ

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Ενημέρωση γονέων-Απουσίες μαθητών/τριών-Επικαιροποίηση στοιχείων επικοινωνίας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

 • Παρακαλείσθε όπως, σε περίπτωση απουσίας του παιδιού σας από το σχολείο, ενημερώνετε άμεσα:

(περισσότερα…)

Ενημέρωση για δωρεάν Rapid test στο Δήμο μας

Αγαπητοί γονείς κ κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 27/9/2021 και μέχρι την Παρασκευή 1/10/2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει τρία rapid test στο Δήμο μας. (περισσότερα…)

Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά

Με το σύνθημα Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά’ οι μαθητές/τριες της σχολικής μας μονάδας συμμετείχαν στη δράση για τον εορτασμό της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Σκοπός της δράσης η προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, η ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων. (περισσότερα…)

Δημιουργία μαθητικών λογαριασμών

Σύμφωνα με την εγκύκλιο (20/3/2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό χρήστη στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), με τον  οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση  στις υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ)  (https://www.sch.gr/services).

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών Νηπιαγωγείων αλλά και κάθε μαθητή/τριας που μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει λογαριασμό χρήστη στο ΠΣΔ για την δυνατότητα αυτή.

Η δημιουργία λογαριασμού για τους μαθητές μπορεί να  γίνει είτε από τον γονέα/κηδεμόνα είτε από το σχολείο (με την σύμφωνη γνώμη του γονέα/κηδεμόνα).

Δημιουργία λογαριασμού μαθητή από τον γονέα ή κηδεμόνα (περισσότερα…)

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό στη μαθητική κοινότητα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας γνωστοποιούμε το έγγραφο της Υφυπουργού Παιδείας σχετικά με την ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό.

Με την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων και την επιστροφή στη δια ζώσης διδασκαλία, ένας από τους στόχους του Υ.ΠΑΙ.Θ. είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου Covid-19.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατανοώντας την ανάγκη ορθής και σε βάθος ενημέρωσης των μαθητών/τριών και των γονέων/κηδεμόνων τους, διοργανώνει την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:00 ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση για τον Εμβολιασμό Παιδιών και Εφήβων 12-17 ετών». (περισσότερα…)

Ευχαριστήρια Επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη μη κερδοσκοπική εταιρείαLibrary for All για την άμεση ανταπόκριση και ευγενική προσφορά τους, να μας παρέχουν λογοτεχικά βιβλία, εμπλουτίζοντας με αυτό τον τρόπο τη βιβλιοθήκη και δίνοντας κίνητρο στους/στις μαθητές/τριές μας να έρθουν σε επαφή και να απολαύσουν νέα λογοτεχνικά βιβλία.

Το σχολείο μας, στα πλαίσια των δράσεων του στην εξεύρεση συνεργασιών με φορείς, χαιρετίζει με ευγνωμοσύνη  τέτοιου είδους ευγενικές προσφορές!

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της μεταξύ μας συνεργασίας.

 • DSC08434
 • DSC08435
 • bootstrap carousel
 • DSC08437
bootstrap image slider by WOWSlider.com v9.0

 

Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σχ. έτος 2021-22

Μετά και τις τελευταίες τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στη σχολική μας μονάδα, σας ενημερώνουμε για τους εκπαιδευτικούς/υπεύθυνους των τμημάτων, τις ειδικότητές τους καθώς και την ημέρα και ώρα επικοινωνίας όπως έχει προγραμματιστεί από τον κάθε εκπαιδευτικό μας. (περισσότερα…)

Επικαιροποιημένος Εσωτερικός κανονισμός και Εγχειρίδιο Πολιτικής της σχολικής μας μονάδας

Σας γνωστοποιούμε τον επικαιροποιημένο Εσωτερικό Κανονισμό της σχολικής μας μονάδας και το αναπόσπαστο μέρος του, που αφορά στην πολιτική του σχολείου και στα πρωτόκολλα ενεργειών, που ρυθμίζουν και καθορίζουν τις ενέργειες της σχολικής μας μονάδας, τη φιλοσοφία και ταυτότητα της.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός επικαιροποιήθηκε με το υπ.αρ.1/13.09.2021 πρακτικό του Σχολικού Συμβουλίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2021-22

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2021-22

Σημαντική ενημέρωση γονέων για τη λειτουργία του σχολείου και άλλα θέματα.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία της σχολικής μονάδας θα ξεκινήσει κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι, τόσο η πρωινή υποδοχή όσο και τα τμήματα του ολοημέρου θα λειτουργήσουν σε πλήρη ανάπτυξη.

Οι μαθητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι/ες στην πρωινή υποδοχή προσέρχονται το χρονικό διάστημα 07:00-07:15.

Για τους/τις μαθητές/τριες του ολοημέρου, παρακαλούνται οι γονείς όπως φροντίσουν να έχουν τα παιδιά τους, για γεύμα, ένα κρύο σάντουιτς καθώς δεν υπάρχει, προς το παρόν η δυνατότητα να ζεσταίνεται το φαγητό τους.

Ήδη σήμερα θα διευθετηθεί το θέμα με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων, στο Σχολικό Συμβούλιο.

Οι μαθητές/τριες καλό είναι να προσέρχονται με τουλάχιστον 3 μάσκες ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν.

Παρακαλείσθε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας για κάθε ενημέρωση.

ΦΕΚ Λειτουργίας των σχολικών μονάδων εν μέσω Covid-19

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε για την απόφαση λειτουργίας των σχολικών μονάδων και τα μέτρα που αφορούν στην αποφυγή διάδοσης του Covid 19.

Σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα από το ΦΕΚ καθώς και ολόκληρο το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως προς ενημέρωσή σας: (περισσότερα…)

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

 • 135756Συνολικές αναγνώσεις:
 • 5Αναγνώσεις σήμερα:
 • 57Αναγνώσεις χτες:
 • 340Αναγνώσεις προηγούμενης εβδομάδας:
 • 389Αναγνώσεις ανά μήνα:
 • 78137Συνολικοί επισκέπτες:
 • 5Επισκέπτες σήμερα:
 • 43Επισκέπτες χτες:
 • 267Επισκέπτες την προηγούμενη εβδομάδα:
 • 0Επισκέπτες αυτή την στιγμή: